Ervaringen

“Ik, en mijn hond Billy, ervaren de training als heel prettig; erg gericht op een positieve en vrolijke benadering van de hond. Ook heel gevarieerd. Niet een te grote groep en het was heerlijk om binnen in de manege te zijn met het koude weer. Na de puppycursus ben ik nu met de basistraining bij Dog Sense begonnen. De beide trainsters zijn rustig, duidelijk, positief en met veel kennis van het hondengedrag.”

“Ook in de groepen is er goede persoonlijke aandacht voor de specifieke hond en zijn baasje en/of bazinnetje. We hebben er – als niet-ervaren hondenbezitters – al veel waardevolle tips gekregen die echt werken. We gaan er alle drie iedere keer weer opgewekt naar toe!”

“Spike en ik zijn erg enthousiast over de lessen. Spike vindt het fantastisch dat hij andere honden ontmoet maar vooral dat hij “speelminuten” met ze krijgt terwijl wij genieten van een kop koffie. Ik ben enthousiast omdat jullie het goede gedrag belonen en het “verkeerde” gedrag negeren (en dus niet bestraffen). De manege als locatie is prettig omdat je daar de ruimte hebt maar ook geen last hebt van de weersinvloeden.”

“Onze ervaring met onze boulab Jill is zeer positief. Ze had een eigenaardig probleem dat Sonja en Bianca ook zeer serieus oppakten en een oplossing er voor zochten. Ze is begonnen als bolletje van 10 weken en ze is nu 1,5 jaar en ze vindt het nog steeds leuk om naar de les te gaan. De school/cursus wordt heel diervriendelijk gegeven en het speelkwartier voor de honden is ook heel leuk!”